Kontakt mig op for et tilbud!

hCaptcha

Vinduespudsning i Vamdrup og omegn

Hos Jim’s rengøring udfører vi alle opgaver indenfor vinduespudsning

Vi har mere end 35 års erfaring i branchen og har pudset vinduer tilbage til dengang, hvor den udvendige pudsning blev udført med en manuel vinduesskraber.

Vi udfører følgende opgaver:

  • Udendørs og indendørs vinduespudsning
  • Nedvaskning af rammer
  • Afrensning af vinduer
  • Afvaskning af solceller
  • Vi tilbyder vinduespudsning med både rentvandsanlæg og traditionel vinduespolering

Idag vælger de fleste kunder, at få pudset vinduer med nedvaskning via et rentvandsanlæg, så man får helt rene vinduer og rammer. Med denne metode anvendes special renset vand, så pudsningen af vinduerne holder i længere tid, da der ikke sidder sæberester eller kalk, som binder snavset på glasset.

Så orker du ikke at pudse dine vinduer, eller står du for ansvaret af vinduespudsning i virksomheden i Vamdrup eller omegn? Så tøv ikke med at ringe til Jim’s Rengøring, så får vi lavet en god plan for jeres vinduespudsning, som passer til jeres behov. Så kan I nemlig bruge tiden på jeres opgaver, og så klarer vi det andet.

 

Kontakt vinduespudser i Vamdrup

Skal du have pudset dine vinduer i Vamdrup og omegn, så tag kontakt til os på 40 11 08 70, så kommer vi forbi og udfører vinduespudsning og nedvaskning af rammer. Du bestiller os blot til denne første gangs vinduespudsning, og på faktura vil der stå noteret tilbuddet hvis du ønsker at fortsætte vinduespudsningen hver 4. eller hver 8. uge, så dine vinduer forbliver rene og pæne.

Bor du ikke i Vamdrup men i de omkringliggende byer, så udfører vi også vinduespudsning i:

Lunderskov 6640 og Jordrup 6064.