Kontakt mig op for et tilbud!

hCaptcha

Vinduespudsning i Fredericia og omegn

Skal du have pudset dine vinduer, så de står skarpt? Så er du landet på den rigtige side

Hos Jim's Rengøring har vi mere end 35 års erfaring med vinduespudsning, vinduespolering, vinduesvaskning, vinduesrengøring, kært barn har mange navne. Men fælles for disse betegnelser er, at du kan få pudset vinduer i Fredericia og omegn af en professionel vinduespudser. Så tænker du sikkert, at du da kan spare mange penge ved at vaske dine vinduer selv, men du kan faktisk få tilskud til vinduespudsning. De få sparede kroner ved at udføre vinduespudsningen selv, opvejer ikke den glæde det er generelt at have rene vinduer.

Vi udfører alle former for vinduespudsning i Fredericia. Det er lige fra vinduespudsning inde og ude, til nedvaskning af vinduesrammer, afrensning af vinduer til afvaskning af solceller. Vi tilbyder vinduespudsning med både rentvandsanlæg og traditionel vinduespolering.

Hos Jim's Rengøring er vi meget opmærksomme på vores kunder og den tætte og personlige relation mellem os. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at overholde alle vores aftaler med vores kunder og at arbejdet udføres, som vi har aftalt og til den aftalte pris. Du kan være sikker på, at en aftale er en aftale hos Jim's Rengøring, hvor vi ønsker at være en god samarbejdspartner for vores kunder.

 

Kontakt vinduespudser i Fredericia

Står du og skal have pudset vinduer i Fredericia og omegn, så ring til os på 40 11 08 70, så kommer vi forbi og udfører vinduespudsning og nedvaskning af rammer. Du bestiller os blot til denne første gangs vinduespudsning, og på faktura vil der stå noteret tilbuddet, hvis du ønsker at fortsætte vinduespudsningen hver 4. eller hver 8. uge.

Bor du ikke i Fredericia men i de omkringliggende byer, så udfører vi også vinduespudsning i følgende byer:

Almind 6051, Viuf 6052, Bjert 6091 og Sdr Stenderup 6092